Giv dit barn den bedste start på livet med dansk kvalitet

Om du venter dit første barn, eller allerede har fået børn, er der sikkert ingen tvivl om, at du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af de ting, som du køber til dit barn.

Kender du Konges Sløjd?

En ung mor skabte sit helt eget univers indenfor babyinteriør og -tøj, med produkter som er uden kemikalier og designet efter den moderne, danske stil og som er behageligt at have på.

Konges Sløjd er et dansk brand – helt igennem gennemarbejdet dansk kvalitet, og er et brand, som er kendetegnet ved at have et enkelt udtryk samtidig med, at der er fokus på funktionalitet, æstetik og smukke farver – helt i den skandinaviske stil.

Efterspørgslen er stor på de fine produkter fra Konges Sløjd, hvor bæredygtighed og smagfuldt design går hånd i hånd med økologiske og rene materialer som uld og bomuld. Nyeste tekstillinje består kun af GOTS certificeret økologisk bomuld, som er et kvalitetsstempel for bæredygtighed. Alt produceres i høj kvalitet, og mange af produkterne er stadig håndlavede.

Mærket er til dig, der skal ud at købe de første essentielle ting til dit kommende barn eller til dig, der gerne vil forny dit barns garderobe med lækkert, bæredygtigt design.

Hos www.parcellet.dk kan du købe alt til dit barn fra det lækre danske brand.

konges sløjd

Sov godt mit barn

Søvn er vigtig for både børn og voksne, og dynen er derfor vigtig for dit barn. Barnet opholder sig mange timer i døgnet under dynen, så det vil være fornuftigt at investere i en god dyne, så dit barn kan sove godt i trygge og sunde omgivelser.

Til en god dyne hører blødt og lækkert sengetøj både til babydynen og –puden i afdæmpede farver og med smukke prints. Hos Konges Sløjd finder du simpelthen det blødeste, økologiske sengetøj til din baby. Til sengen kan du også købe en matchende sengerand, så baby ikke får træk, eller prøv at kigge på den uundværlige babynest, hvor baby kan ligge trygt og godt mellem jer i dobbeltsengen

Lækre barselsgaver

Er du på udkig efter en barselsgave, vil en basic style  i minimalistisk stil altid falde i god jord hos forældrene. Konges Sløjd har et fint udvalg af basic styles i 100 % økologisk bomuld eller 100 % uld, som den lille ny kan anvende i garderoben uanset sæson.

Hvis du gerne vil give en lidt mere personlig barselsgave har Konges Sløjd nogle fantastisk skønne tæpper strikket i smukke mønstre i naturlige farver. Tæpperne er selvfølgelig lavet i 100 % økologisk bomuld og vil være en skøn gaveidé til de nybagte forældre.

Tæppet er som skabt til det første svøb om dit barn, for eksempel til turen hjem fra hospitalet. Sådan et tæppe er en barselsgave, som helt sikkert vil sprede glæde i den lille ny familie. Tæppet er tæt på at kunne sammenlignes med et hjemmestrikket et af slagsen, og kan være et tæppe, som gemmes til de næste børn – eller gå videre fra mor til barn.