Danskerne bliver kun mere optaget af indretning – Skil dig ud med en personlig bolig

Der er ingen tvivl om, at mange danskere er fascinerede af boligindretning. Sådan ser det i hvert fald utvetydigt ud, hvis man kaster et blik på salgstallene af de mange danske boligmagasiner eller seertallene af de mange indretningsprogrammer på sendefladen.

Det betyder dog også, at det er sværere end nogensinde før at skille sig ud i måden, man indretter sit hjem på. Hvis du virkelig gerne vil bo unikt, er der derfor ikke andet for end at indrette så personligt som overhovedet muligt. Der er trods alt ingen, der er som dig. Grunden til at så mange danskeres boliger er mere eller mindre identiske er derfor, at de netop ikke indretter personligt men i stedet lader sig inspirere direkte af, hvad de ser i boligmagasinerne.

Kunst på væggene

Derfor er der desværre heller ikke en fast opskrift på, hvordan man indretter sig personligt og unikt. Var der det, ville det per definition ikke være hverken særligt personligt eller særligt unikt. Der er dog et par simple retningslinjer, som du med fordel kan følge i forsøget på at finde din personlige indretningsstil. Først og fremmest bør du overveje, hvad du hænger på væggene. Billeder, plakater og malerier er nemlig en af de nemmeste og mest direkte måder at udtrykke sig.

Er du således kunstnerisk interesseret, kan det jo være, at du skal have et stykke smuk fotokunst fra https://foto-factory.dk/fotokunst/ på væggen. Fotokunst er i forvejen ret usædvanligt, da det træder på grænsen mellem vægkunst såsom egentlige malerier og de traditionelle billeder af venner og familie. Allerede da kan du altså være sikker på at have indrettet dig unikt. Hvis du derudover finder et stykke fotokunst, der taler til dig, eller som du synes afspejler dig, kan du være sikker på, at ingen andre ville kunne efterligne det på naturlig vis. Derudover tjener din fotokunst ikke længere kun et æstetisk formål. Pludselig er det også enormt funktionelt, da det agerer som en måde at kommunikere din stil og starte samtaler.

fotokunst

Hvad er din stil?

I en mere generel sammenhæng kan det også være en god ide at overveje, hvilke stilelementer der ellers præger dit liv. Går du ofte klædt i genbrugstøj, eller har du måske kun sorte t-shirts i skabet? Med andre ord, hvad ville få eventuelle gæster til med det samme at gætte, at dette er dit hjem? Selv hvis du godt kan lide vintage stil eller lignende, kan det dog være svært at indrette hele dit hjem i vintagestil med et snuptag. Gå derfor gerne efter simple men effektive tiltag. De kan være nips, en malet væg eller de helt rigtige gardiner. Det er trodsalt lidt nemmere end at købe et enormt garderobeskab eller lignende. Det er trodsalt en del af nydelsen ved boligindretning, at du langsomt får lov til at bygge mere og mere på.