Derfor bør du besøge en campingplads i Østjylland

Der findes utroligt mange forskellige steder, hvor det giver mening at finde en campingplads i Østjylland. Og der er utroligt mange fordele ved at rejse til netop denne del af landet. Selvom vejret typisk er nogenlunde det samme på tværs af hele Danmark, så er der bare nogle steder, hvor du har bedre mulighed for at udnytte det end andre. Østjylland er et af disse steder.

Hvis du vil blive klogere på, hvorfor Østjylland camping er bedst, så læs med her.

Nyd de flotte strande og det rolige vand

De to dele af Jylland, der typisk bliver sammenlignet er Østjylland og Vestjylland. Begge er nemlig præget af utroligt meget kyst, hvor du har mulighed for at tage på stranden. Dog er stranden i Østjylland lidt bedre til badeferien, og det er den første grund til, at du bør vælge en campingplads i Østjylland.

Vandet ved Vestkysten er lidt vildere, da blæsten typisk også tager lidt bedre fast på denne side. Det er selvfølgelig en oplevelse i sig selv, men hvis du er med familien på camping og gerne vil ligge ved stranden, så er Østjylland det bedre valg.

Et godt valg til dig, der gerne vil til en helt fantastisk strand, er campingpladsen i Fjellerup.

Tæt på fantastiske feriebyer

De fleste campingpladser i Østjylland ligger tæt på en masse fantastiske feriebyer – hvilket er årsag nummer to. Vælger du for eksempel campingpladsen nær Ebeltoft, så får du mulighed for at mærke ægte dansk sommerstemning. Ebeltoft emmer af dansk sommerstemning om sommeren med dens gamle bydele og gode muligheder for shopping. Det er det perfekte sted at tage familien til, hvis I vil spise is i nærheden af en masse andre danskere.

Ved Ebeltoft er der også både havn, hvor du kan mærke havnelivet – hvilket i øvrigt også giver fantastisk sommerstemning – og det er tæt på en strand, der næsten er lige så god, som den du finder i Fjellerup.

Altså er det her du finder den perfekte campingplads i Østjylland, hvis du vil lidt af det hele.

Det gode vejr er over det hele – nyd det med de andre fordele

Det gode vejr er ikke som sådan en fordel ved at vælge Østjylland, da vejret på tværs af Danmark som sagt minder meget om hinanden.

Østjylland ter sig til gengæld det bedre i det gode vejr, fordi det har så mange fantastiske muligheder for at nyde det. Du finder selvfølgelig strand og byliv, men der er også masser af natur, som du kan tage ud og opleve på forskellige måder. Du kan både vælge at cykle en tur, men du kan også vælge at gå en tur, køre ud i skoven og spise en picnic eller blot at blive på campingpladsen og lade ungerne lege.

Mulighederne for at nyde vejret er uendelige, og det bidrager jo blot til charmen, hvorfor det alligevel fortjener en plads på listen.