Derfor er papkassen vigtig til forsendelse


Hvis du er ejer af en webshop, så skal du forhåbentlig sende pakker fra tid til anden. Det kan også være, at du har så meget succes, at du sender pakker hver dag. Uanset hvad så er der noget, der er meget vigtigt, når du er webshopejer, og det er, at du har de helt rigtig papkasser til forsendelse.

Vælg den rigtige størrelse

Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at du sørger for at have papkasser, der er den rigtige størrelse i forhold til det, du skal sende. Det er både unødvendigt samt dyrere, hvis du vælger at bruge alt for store papkasser. Dertil skal det siges, at det nok er svært at finde papkasser, der passer præcis til det produkt, du skal sende. Du kan finde papkasser på www.pack2.dk og se, om der ikke er nogen, der passer godt i størrelsen til dit produkt.

Vælg det rigtige for miljøet

Hvis du har omtanke på miljøet, så skal du naturligvis vælge nogle papkasser, der er fremstillet miljøvenligt. Disse kan du sagtens finde, hvis du leder efter dem. Det er ikke kun godt for miljøet at vælge miljøvenlige papkasser. Det kan også være godt for din omtale, at du viser, at du har valgt papkasser, der er fremstillet miljøvenligt. Pap er jo også noget af det, der ikke er særlig slemt for miljøet, fordi det kan genanvendes. Du kan naturligvis ikke vide, hvad dine kunder gør med pappen efter du har sendt pakken, men du kan jo krydse dine fingre for, at de gør det rigtige.

pakke levering

Vælg papkassefyld

Det er som sagt nok næsten umuligt, at du finder papkasser, der passer perfekt til størrelsen til dine produkter. Det kan derfor være nødvendigt at benytte sig af papkassefyld. Du kan finde forskellige former for papkassefyld, der sikrer, at dine varer ikke ligger og skøjter rundt nede i papkassen. Du kan f.eks. vælge papir, og her kan du igen vælge noget, der er fremstillet af genanvendeligt papir, så du ikke belaster miljøet. Du kan også være at bruge bobleplast, hvis du skal sende noget, der er af den skrøbelige kaliber. Der er også andre muligheder som luftpuder og skumfolie – og valget er helt op til dig. Du kan endda vælge at bruge farmfil, der er fremstillet af majsgranulat, og som er yderst skånsomt over for miljøet. Der er masser af miljøvenlige valg, du kan tage, når du skal sende dine pakker.

Pak det rigtige sted

Sidst – men bestemt ikke mindst – skal du have et godt sted at stå, når du skal pakke alle dine pakker. Det er hele essentielt, at du står ved et bord, der passer til dig i højden, så du ikke får ondt i ryggen, når du skal pakke dine pakker. Nu er du forhåbentlig blevet inspireret til, hvilke valg du skal tage, når du skal finde papkasser til forsendelse. Det er noget, der bestemt ikke er ligegyldigt for din webshop, og du skal naturligvis gøre det, du har det bedst med.