Derfor skal du have en hængekøje


Hvis du er husejer og har en have eller måske et kolonihavehus, så er der meget, man kan gøre for at optimere ens have. Det er trods alt en grund, man ejer (eller lejer), og man kan lige så godt på det optimale ud af det. En af de ting, du kan tage ind i haven, er en hængekøje. Men hvorfor er det lige, at det er så fedt et møbel? Det får du svar på i denne artikel!

Få hverdagens stress på afveje

Der er mange ting, der kan få os til at stresse i hverdagen. Måske det har været en meget travl uge på jobbet, måske man har svært ved at få økonomien til at hænge sammen eller noget helt tredje. Pointen er, at der er nok ting, der stresser os, og det er vigtigt, at vi nogle gange tillader os selv at komme væk fra alt stressen og slappe af et sted. Hvor gør man det bedst? Det gør man naturligvis i en hængekøje!

En hængekøje er det perfekte møbel, når man gerne vil have hverdagens stress på afveje, for det er som om hele verden forsvinder, når man lader køjen vippe en frem og tilbage, mens man ikke kan høre andet end sine egne tanker. Tænker du allerede nu, at du ikke to træer, der er perfekt placeret i forhold til ophængning af hængekøje? Så frygt ej! Du kan få et hængekøje med stativ, og så kan du placere hængekøjen lige dér, hvor du ønsker det.

hængekøje i skov

Det pryder haven

Det er for mange vigtigt at have en pæn have, ligesom det er vigtigt at have et pænt hjem. Haven er også en del af ens hjem, og man kan lige så godt sørge for at få det optimale ud af den plads, man ejer. Du kan som sagt få en hængekøje med stativ, hvis du mangler et par træer, der er perfekt placeret.

Det smarte ved at få en hængekøje med stativ er også, at du ikke kommer til at ligge i skygge for de træer, som holder hængekøjen. Derudover kan du også flytte møblet rundt, alt efter hvor solen skinner, så du kan arbejde på din sommerglød, mens du ligger og slapper af med en god bog eller med musik i ørerne.

Det er mediterende

Når man skal forsøge at få ro i kroppen, så kan det hjælpe at meditere. Det kan bare være svært at finde de rigtige rammer til det, men har du prøvet at gøre det i en hængekøje? Her virker dens gyngen næsten mediterende i sig selv, og du vil opleve i en ro i kroppen, fordi du kan mærke suset i maven, mens køjen gynger.

Her kan du ligge og dyrke mindfulness eller prøve at samle tankerne, og måske du endda får en fantastisk idé, fordi du endelig har et sted, hvor du kan samle tankerne – eller lade dem flyde. Nu har du forhåbentlig fået en god forestilling om, hvor mange gode ting der kan komme med en hængekøje.