Derfor skal du vælge praktik i udlandet

Livet kan være fuldt af oplevelser, hvis vi altså sørger for at give dem til os selv. Hvis du er klar til dit livs rejse, så kan det være, at du skal overveje praktik i udlandet som din næste store rejse? Der kan være mange fordele ved praktik i udlandet, som du kan blive meget klogere på, hvis du læser med i denne artikel.  

Rejs med et program – så er der styr på det 

Praktik i udlandet kan du komme på med TryMedics som dit program. Her er du sikker på, at der er styr på det hele. Rejser du med et program, så kan du også komme til at bo sammen med andre, som også er i praktik i udlandet, og I kan bruge hinanden til at spare med.  

Hvilke praktikophold i udlandet tilbyder TryMedics så? 

Der er flere forskellige praktikophold i udlandet, som TryMedics tilbyder. Det er dog mest inden for den sundhedsfaglige branche. Det kan f.eks. være et ophold inden for sygeplejerske, jordmødre, medicin-faget.  

Praktikophold med TryMedics er perfekt til sabbatåret 

Vil du f.eks. gerne læse medicin efter dit sabbatår, men har du ikke et gennemsnit, der giver dig adgang til studiet? Så kan du øge dine chancer for at komme ind med et praktikophold i udlandet i dit sabbatår. Skal du søge ind gennem kvote 2, så kigges der nemlig f.eks. efter, om der er noget relevant erfaring i forhold til studiet. 

Studerer du allerede? 

Men et ophold med TryMedics kan også fungere for dem, der allerede er i gang med at studere. Du kan nemlig tage med TryMedics, hvis du f.eks. læser medicin, eller hvis du læser til at blive jordmor eller sygeplejerske. Det er altid fedt, når der findes en plan A, hvis plan B ikke fungerer. 

Få en oplevelse for livet 

Men det er ikke kun rent uddannelsesmæssigt, at et praktikophold med TryMedics kan være en oplevelse værd. Du kan nemlig vælge at komme i praktik i et meget anderledes land end Danmark, og her kan du opleve at få en helt anden kultur tæt på hjertet.  

Du bliver godt passet på 

Der er dog dem, der er meget skræmte over at tage til lande, der lægger så langt fra, hvad Danmark er. Men her kan det igen også være en fordel at rejse med Trymedics, som sørger for, at der er rammer omkring dig, der gør dig sikker. Du skal også få en god introduktion til hospitalet, som f.eks. kan komme fra en mentor, du bliver tildelt under opholdet.  

Få nye bekendtskaber 

Mange, der rejser med TryMedics, oplever også, at de ender med at få en masse nye bekendtskaber, da alle på opholdet deler den samme interesse. Du kommer til at bo sammen med de andre i TryMedics huset, hvor der også kommer til at være rengøringspersonale, kokke og chauffør, så du slet ikke skal tænke på, hvordan alt dette kommer til at gå op. Det kan være skræmmende at tage til udlandet, men det er langt mindre skræmmende, hvis man ved, at der er styr på det.