Efterårsjakker fra Coster Copenhagen

Med efteråret lige rundt om hjørnet, er de fleste butikker allerede begyndt at have jakker på hylderne. Med den danske sommer, kan det endda være nødvendigt at finde sin efterårsjakke frem allerede nu. Derfor behøver man ingen undskyldning for at sætte sig godt til rette i sofaen, og klikke sig ind på https://www.fashiondeluxe.dk/coster-copenhagen/ og finde netop den jakke, du skal forkæle dig selv med.

Coster Copenhagen er et dansk mærke med base i København. Det blev stiftet af et ægtepar i 2012. Deres kendetegn er klassisk enkelhed, pasform og et moderne og luksuriøst image.

Behagelige efterårsjakker

Coster Copenhagen har specialiseret sig i behageligt tøj til den stilrigtige kvinde, med inspiration fra naturen. Selvom tøjet er behageligt at have på, er det fortsat høj klassisk mode. Du får derfor det hele på en gag, uden at skulle gå på kompromis. De rolige og moderne designs giver dig mulighed for at bruge din jakke til absolut alt. Den kan både gå an med et par stiletter, et par gummistøvler, et par vandresko og et par sneakers. Alt i alt et uundværligt fund til den danske kvinde, der kan blive udsat for alle slags klima, blot på en enkelt dag.

Fokus på pasform til alle kvinder

Alle kvinder skal kunne føle sig godt tilpas i deres jakker, da de sjældent bliver set uden. Jakker skal kunne passe til alt tøj og klima, hvilket Coster Copenhagen har specialiseret sig i. De har tæt kontakt med deres kunder, for hele tiden at følge med behovet. Alle kvinder har klassiske ting i deres skab, og det er ud fra den idé at tøjet er skabt. Alle behov er dækket med en efterårsjakke Coster Copenhagen, hvilket gør, at du aldrig har lyst til at give slip på dit nye og unikke fund. Alt tøjet er produceret i et bredt spænd af størrelser, så store som små kan få del af glæderne.

https://www.fashiondeluxe.dk/coster-copenhagen/

Ny nordisk naturdesign

Norden er kendt for sin minimalistiske og nytænkende kultur, med masser af natur indblandet. Det gælder både indenfor gastronomi, design og mode. Det er med den tanke, at Coster Copenhagen har kreeret deres mærke. Naturens farver og ro er indarbejdet i alle stykker tøj, hvilket afspejler sig i de rene linjer tøjet er designet i. Alt deres tøj har stilrent design, men det er detaljerne der gør forskellen, og gør lige netop din nye jakke til et helt særligt et. Ligesom naturen er i forandring, er tøj det også, hvilket også er medtænkt i deres designs. Alt er tidsløst, og vil derfor være brugbart uanset hvad sæsonens mode dikterer.

Bæredygtigt design

Coster Copenhagen har fokus på langtidsholdbare løsninger, når det kommer til bæredygtighed. De vil være forløbere på miljørigtigt tøj, og ikke blot udvikle tøj til en sæson ad gangen. Ydermere, er der stor opmærksomhed på at bruge genanvendelige og langtidsholdbare materialer, såsom økologisk bomuld, hør og andre miljøvenlige tekstiler. De har allieret sig med FN’s bæredygtige udviklingsmål, som blandt andet inkluderer ansvarlig produktion og forbrug. Man kan derfor shoppe løs med rigtig god samvittighed.