En bedemand du kan stole på

Det er forfærdeligt at skulle sige farvel til dine nærmeste, og det kan være en rigtig hård tid for mange af os, når vi skal planlægge det sidste farvel. Forståelse og vejledning kan gøre en stor forskel i denne situation, og derfor er det utrolig vigtigt at du finder en bedemand, der kan vejlede og rådgive dig igennem hele processen; sådan bliver det sidste farvel et smukt og værdigt minde.

Tryg vejledning i den svære tid

Første gang du skal møde bedemanden, er det typisk i den afdødes hjem. Hvis afdøde har boet på plejehjem eller hospital, bliver samtalen ofte også holdt der; bedemanden kan dog også komme ud til dig og have samtalen, hvis det viser sig at være nødvendigt.

Det vigtigste er dog at du er klar over at det er en fortrolig samtale mellem din bedemand og dig. Familiemedlemmer er selvfølgelig også tilladt at være til stede, men som nærmeste pårørende er det dig der har det sidste at skulle have sagt i beslutningerne.

Hos www.denfribedemand.dk kan du nemt finde ud af hvad der vil blive talt om under den første samtale og hvad du kan forvente. I samarbejde med din bedemand, vælger du også mellem forskellige kister og urner, om der skal fremstilles dødsannoncer, og hvilke blomsterdekorationer du ønsker i kirken. Den Fri Bedemand står for kontakten mellem kirkekontoret og præsten i forbindelse med planlægningen af dato for bisættelse eller begravelsen.

Med Den Fri Bedemand vil du altså blive rådgivet og vejledt igennem hele processen, og der vil blive taget godt om dig, samtidigt med at du selvfølgelig har det sidste ord i alle beslutninger der skal tages.

Hvem er Den Fri Bedemand?

Den Fri Bedemand er en bedemandsvirksomhed der har eksisteret i mere end 20 år; allerede fra virksomhedens opstart har deres hovedfokus været på at skabe bedre kvalitet og et højere serviceniveau i bedemandsbranchen. Dette skyldes at mange efterladte kan komme i klemme mellem sorgen og det praktiske arbejde, der traditionelt bliver udført af bedemænd, i håb om at kunne spare nogle penge.

Den Fri Bedemand går ikke på kompromis. De vil ikke efterlade de pårørende med ansvaret i håb om at spare penge; i modsætning til de pårørende, har bedemanden langt mere erfaring hvad de problematikker og opgaver der skal løses i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

De pårørende oplever forhåbentligt sjældent et dødsfald og derfor vil arbejdet i bedste fald tage længere tid, og i værste fald vil det være en abnorm byrde som pårørende at skulle udføre selv.

Ved Den Fri Bedemand kan du ringe og skrive ind, og få rådgivning døgnet rundt på alle dage hele året; de tager del i messer, workshops, og kurser for at kunne holde sig orienteret inden for den nyeste lovgivning og de seneste muligheder indenfor begravelser og bisættelser.

Så hvis du er i nærheden af Hillerød, og ønsker den bedst mulige afsked med afdøde, bør du besøge Den Fri Bedemand til en uforpligtende samtale om dine muligheder.