Få nogle pæne bordben til dit nye plankebord

Plankebord er begyndt at bliver mere og mere populære i de danske hjem. Det skyldes, at den moderne indretning er præget af nogle mere rå elementer, hvilket et plankebord bidrager godt til. Et plankebord er stort, råt og kan holde til meget, uden det tager skade. Derudover bærer plankeborde også præ af noget industrielt, hvilket også er en tendens man ser mere og mere i moderne indretning. For eksempel ser man også ofte tøjstativer lavet af industrirør, eller gamle snedkerbænke i det moderne hjem. Hvis man gerne vil anskaffe sig et plankebord, er det også vigtigt at man finder nogle pæne bordben til, som passer til bordet. Du kan se et udvalg af bordben til plankebord her.

bordben til plankebord

Perfekt til gør-det-selv typen!

Plankeborde er ofte et projekt som folk der elsker gør-det-selv projekter kaster sig ud i. Det giver en god og stor kreativ frihed til at skabe et bord, præcis som man gerne vil have det. Derfor er det også vigtigt, at man leder efter bordben til plankebord et sted, hvor der er et stort udvalg. Så er man sikker på, at man bliver tilfreds med resultatet, når man er helt færdig. Bordben til plankebord er ikke ligegyldige, da det hurtigt kan se grimt eller mærkeligt ud, hvis man har købt nogle ben, som ikke passer til bordet. Hvis man selv har lavet bordet, vil det være en slem skuffelse, hvis man ender med at investere i et sæt bordben, som ikke passer til bordet. Et plankebord har ofte en hvis størrelse, og er lavet af tykke, solide planker. Det betyder også, at bordbenene skal have en hvis tykkelse og kvalitet for at kunne holde. Det kan altså ikke betale sig at købe de billigste, da de ofte ikke vil være i stand til at kunne holde bordpladen og gæsters albuer, når i holder middag. Lav derfor altid lidt research, inden du køber bordben til et plankebord. Så sikrer du dig at komme hjem med de bedste bordben.

Bordben i træ eller stål?

Generelt kan man bælge imellem at købe bordben til plankebord i træ eller stål. Du skal overveje nøje hvilken løsning du vil vælge ud fra hvilken træsort du har brugt til pladen og hvilket udtryk du vil skabe med bordet. Hvis du forsøger at skabe et mere råt udtryk, så kan det være en god ide at investerer i nogle solide stålben, da dette giver et mere industrielt og råt look til dit bord. Det kan dog også se rigtig pænt ud, hvis man vælger at bruge træben til bordet. Man skal dog igen være opmærksom på træsorter. Hvis man vælger to træsorter i samme farve, så kan bordet godt komme til at se en smule kedeligt og trivielt ud. Det mister med andre ord den rå charme, som der er ved et plankebord. Når alt kommer til at er det helt op til dig selv, hvilket look du vil have over dit plankebord. Men hvis du vil ende med det bedst mulige resultat, så skal du overveje hvordan dit bord skal se ud i sidste ende. Bordbenene har mere at sige end du tror!