Find det rigtige ketcherudstyr til netop din hobby

Danskerne er kendt for at være gode til ketchersport, om det så er Badminton, Tennis eller Paddletennis. Når det kommer til ketchersport, er det utroligt vigtigt at man har en ketcher, som matcher ens præferencer. Det kan være at man er en person, der skal have en meget let ketcher, eller måske en ketcher med et bestemt greb. Uanset hvad dine præferencer måtte være, er der mange forskellige butikker, der kan hjælpe dig med dette. Der er mange kompetente til dette, hvor en af dem er sporthouz.dk. Disse butikker kan tilbyder alt fra kechere til begynder, helt op til ketchere der er de professionelle værdige. I denne artikel vil der blive klargjort, hvilket slags udstyr der kan bruges til dig, baseret på dit niveau og pengerækkevidde inden for netop din hobby. For lettere at give dig et indblik, vil der blive taget badminton som eksempel.  

Badmintonketchere  

Når det kommer til badmintonketchere, er der mange forskellige modeller at tage til efterretning. Det vigtigste ved en badmintonketcher er vægtfordeling, flex og opstrengning. Ved vægtfordeling handler det om, hvor på ketcheren at vægten er fordelt. Man kan have en heavy head ketcher, hvor meget af vægten er i hovedet, hvilket giver et hårdere slag. Hvis man vælger et head light er ketcheren mere i bunden, hvilket gør det lettere at bevæge dig rundt på banen. Sidst men ikke mindst kan man have en balanceret ketcher, som kan lidt af det hele. Flex forekommer alt efter, hvor fleksibel ketcheren er. Jo mere felksibel ketcheren er, desto mere slagkraft er det muligt at putte på fjerbolden. De mest populære ketchere blandt folket er Yonex og Forza ketchere, der har den bedste teknologi når det komme til alle parametrene.  

Badmintontøj 

Badminton er en hurtig sport, hvor man bevæger sig i hurtige og korte intervaller. Det er derfor vigtigt, at man har noget tøj der ikke kommer i vejen for ens bevægelser, og at der er lavet af lette materialer. Badminton er en indenførssport og derfor kan det være meget varmt i en hal. Man sveder derfor utroligt meget også fordi at badminton er en højintensitetssport. Hvis ens badmintontøj ikke er svedtransporterende, kan det ske at sved kommer på gulvet og man derfor vil glide rundt.  

Badmintontaske 

Badmintontasker kommer meget an på hvilken alder, den er til. Hvis du køber en taske til et barn, skal den være mindre, da ketcherne er mindre, og man ikke har brug for så meget tilbehør. Jo ældre man bliver desto større skal taskerne være. Igen er det bedste, men også dyreste tasker, fra Yonex og Forza. Man får dog også mere for pengene, hvor der ikke kommer til at mangler noget i forhold til kvaliteten af materialerne, designet og de rum som tasken skal indeholde. Alt dette er kun et eksempel på, hvordan setup´et til enhver ketchersport skal være, om det så er tennis eller paddltennis for eksempel, som alle skal bruge udstyr af samme afgren.