Gode råd til at holde formen

Januar er virkelig den mest populære måned for folk, der gerne vil komme i form. Men der er også mange, der kender til det med, at man kommer ud af form igen, når man så rammer februar. Men hvorfor er det egentlig, at det kan være så svært at holde træning ved lige, og hvad kan man gøre for at sørge for, at dette ikke sker? Læs med i denne artikel for at få gode tips. 

Prøv reformertræning i København

Noget af det, der virkelig kan gøre en stor forskel på, om man kan holde formen. Der er også mange, der har svært ved at træne derhjemme. Har du også denne udfordring, kan du kigge nærmere på https://www.energii.dk/ allerede i dag. Her kan du finde en motionsform, der passer til dig. Det kan f.eks. være reformer træning i København eller Fitness på Østerbro eller noget helt andet.

Prøv med holdtræning

Noget af det, der kan hjælpe på, at man får dyrket mere motion, er at deltage i holdtræning. Det er langt nemmere at “snyde” med træningen, hvis man bare selv går rundt blandt de forskellige maskiner og ikke presser sig selv. Når man er på holdtræning, er der også en instruktør, der sørger for at holde dig motiveret og i gang. Det er der mange, der har brug for. 

Undgå alt eller intet fælden

En anden grund til, at man ikke kan holde formen, skyldes, at man falder i det, man kan kalde for “alt-eller-intet”-fælden. Her sætter man alt for høje krav til sig selv, og man aftaler måske med sig selv, at man skal træne 3 gange i ugen, selvom man startede med at træne 0 gange i ugen. Det er ikke noget, der sjældent kommer til at være holdbart i længden. Det kan også være “farligt”, at man tager alt for mange madvarer ud af ens kost, for det kan også betyde, at det bliver et alt for stort skift fra det sted, man kom fra. Det bliver meget nemmere at holde træningen ved lige, hvis man starter stille og roligt og ikke sætter for høje krav til sig selv.

Træn med en ven til Fitness på Østerbro

Har du svært ved at hive dig selv op af sofaen for at træne? For mange hjælper det, at de har en ven at træne med. Det er nemt ikke at overholde en aftale med sig selv, men det bliver straks sværere, hvis der også er andre, f.eks. en ven, der forventer, at man dukker op til træning. 

Træn på forskellige måder

Du kan med fordel også sørge for at træne på mange forskellige måder, så det hele ikke bliver ensformigt og kommer for meget til at føles som rugbrødsarbejde. Træning skal være sjovt, og det skal være noget, man kan lide. Du kan overveje fitness på Østerbro som dit sted at træne, hvis du bor i nærheden.