Gør haven børnevenlig med disse ting

Har du børn og have, er du sikkert interesseret i at få lavet en have, der er børnevenlig. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du f.eks. kan vælge at købe af sjove ting til haven, der virkelig kan gøre det nemt at lokke børnene derud. 

Du kan få en trampolin til haven

Hvis der er noget, der er sjovt, og som rigtig mange børn elsker, er det at hoppe på trampolin. Derfor kan en trampolin være ganske oplagt at få i haven. Hvis du vil sørge for, at det er ekstra sikkert, kan du få et net, der går rundt om trampolinen. Den kan også graven ned, så der ikke er en højde at falde ned fra. 

Du kan få rebounder fodbold

Har du børn, der er vilde med fodbold, er det noget, du bør støtte op om – og det kan du gøre med en rebounder til fodbold. Det er en sund hobby, og du kan med fordel indrette haven med rebounder fodbold på græsset, hvis du har en datter eller en søn, der er vild med at sparke bolden afsted på banen. Rebounder fodbold er et net, der sender bolden tilbage, så dit barn kan sparke til den igen og igen. Mange voksne har også stor glæde af rebounders til fodbold, hvorfor du også kan få glæde af den.

En sandkasse

Har du meget små børn, er en sandkasse noget, der kan være et virkelig stort hit. Det er heller ikke noget, der kræver den store installation. Her kan et lille barn få mange timer til at gå med at lege.

Få anlagt en terrasse

Det er måske noget, som forældre værdsætter mere end børnene, men det kan være ganske skønt med en terrasse i haven. Her kan man have havemøbler, og man kan have en grill, så man kan invitere venner eller familie over på en hyggelig aften.

Få et gyngestativ

Afhængigt af dine børn alder, kan det måske være ganske sjovt at få et gyngestativ i haven. Det er klart, at det er en af de ting, der er en lidt større udgift, men hvis du ved, at det bliver værdsat, kommer det måske alligevel til at være det hele værd. 

Lad også noget være vildt

Hvis haven skal være børnevenlig, kan det desuden være vigtigt, at det hele ikke er alt for pyntet og opsat. Det kan være, at du skal blive bedre til at have nogle områder af haven, der er helt ubehandlede, og hvor børnene virkelig kan få lov til at lege. Det er også noget, der er godt for biodiversiteten, skulle det være noget, man har interesse for. 

Få et legehus i haven

Noget andet som mange børn elsker at have i haven, er et legehus. Det er måske noget, der er mest anlagt for dem, der har en stor have. Men her kan det måske være, at man har lyst til at give lidt plads til, at ens børn kan få et legehus. Nu kan det være, at du skal i gang med at overveje, hvad du skal købe til haven for at gøre den mere børnevenlig.