Hvad er Moroccanoil Curl Defining Cream?

Moroccanoil er en af de mest populære produkter, som også bruges i f.eks. hårolie og shampoo hele verden over. Når du bruger Moroccanoil Curl Defining Cream, giver du dit hår et glansfuldt og blødt udtryk. Læs mere om Moroccanoil Defining Cream herunder – eller find produkter fra brandet på https://www.hair247.dk/shop/moroccanoil-335s1.html.

Historien bag Moroccanoil

Som nævnt er selve brandet Moroccanoil meget kendt i hele verden. Det fik sin start i 2007 af den canadiske Carmen Tal. Her fik hun en hårfarve-behandling på en ferie, som endte helt galt. Herefter blev hun vist olien, som bruges i håret, og resultatet var helt fantastisk. Først brugte den canadiske kvinde olien til sine egne behandlinger, men senere satte hun produktionen i gang, og flere investorer var også med på idéen. Dét er historien bag det verdenskendte brand Moroccanoil.

Moroccanoil Curl Defining Cream

Hvad gør Moroccanoil Curl Defining Cream godt for?

Alle produkter fra Moroccanoil Curl Defining Cream er rige på både næringsstoffer og antioxidanter. Det betyder, at produkerne er perfekte til bade din hårbund og dit hår. Du kan bruge Moroccanoil i alle typer af hår – selv det af dit hår, som er beskadiget. Samtidig skal du ikke bruge en stor mængde for at opnå et fint resultat. Moroccanoil Curl Defining Cream er også fri for alle parabener.

I begyndelsen indeholdt hårplejeserien fra brandet kun den traditionelle Moroccanoil Original Oil Treatment 100 ml. I dag findes der 5 forskellige shampooer fra Moroccanoil, 5 forskellige conditioner samt flere forskellige hårkure og styling produkter. Moroccanoil Curl Defining Cream er blot ét af de produkter.

Hårprodukt med argan olie, som giver mirakler

Når du køber produkter fra Moroccanoil investerer du også i den gode Argania Spinosa Kernel olie. Den er bedre kendt som Argan olie i daglig tale. Når olien bruges uden tilsætningsstoffer, er den populær, fordi den kan skabe mirakler i både håret, huden og madlavningen. Olien gør både dit hår elastisk og styrker det. Hermed får du sundere og stærkere hår, fordi celle- og hårvæksten stimuleres.

Argan Olie er også fyldt med E-vitamin, som virker anti-inflammatorisk, og samtidig styrker blodårerne. Det er sikkert at sige, at olien har en masse egenskaber, som er godt, får dit hår. Heldigvis findes olien også i Moroccanoil Curl Defining Cream, hvor virkningen er meget tydelig. 

Brug produktet til alle hårtyper

Moroccanoil er især kendt for at lave serier, som gør det nemt for dig at finde gode produkter til dit hår. Moroccanoil Curl Defining Cream er fra Curl serien, som især er god til dig med kruset hår eller store krøller. Du kan også bruge produkterne fra denne serie til at tæmme dine krøller eller forebygge kruset hår.

Andre serier fra Moroccanoil er f.eks. Volume serien og Glimmershine serien. Alle serierne fra Moroccanoil har sine egne funktioner, men det er altid let for dig som forbruger at vælge hvilken serie, der passer bedst til dit hår. Beskyt dit hår, og find dine favoritprodukter fra Moroccanoil i dag. Du kan f.eks. starte med Moroccanoil Curl Defining Cream.