Junair – det gode valg af kompressor

Det kan være svært at vælge, hvilken kompressor man skal have. I denne artikel bliver du præsenteret for en række gode fordele ved at vælge junair, som din næste kompressor. En kompressor bruges i mange sammenhænge, men handler kort sagt om at komprimere og transportere luft og andre gasser. Det kan lyde simpelt, men når det handler om sådan noget, vil man rigtigt gerne sikre sig, at man har et ordentligt produkt, da gassens tryk og temperatur stiger, samtidigt med at volumen formindskes.

Junair – det danske valg

Først og fremmest er jun-air et godt valg, da det er et dansk valg. Danmark har en lang tradition for at levere kvalitet og gode produkter. Ønsker man at tilkøbe det billigste men ikke nødvendigvis det bedste, så skal man gå til firmaer fra andre lande. Junair er imidlertid dansk, hvilket gør, at man kan føle sig sikker på, at man bliver godt mødt i tilfælde af, at man har nogle skader på kompressoren osv. Den danske kvalitet taler da også for sig selv i og med, at junair har fungerende produkter, som har over 30-40 år på bagen. Vælg junair først og fremmest fordi det er dansk. Med junair får du samtidigt et højt serviceniveau, da du kan tegne en abonnementsordning og derfor slippe for at løfte en finger.

junair

Junair – det støjsvage valg

Junair kan levere produkter til dig, som er støjsvage. Det kan betyde meget, når man skal have en produktion til at køre, hvor der går medarbejdere rundt. Medarbejdernes psykiske og fysiske arbejdsmiljø kan højnes betydeligt, hvis man vælger en støjsvag kompressor. Selv om det ikke lyder af så meget med støjen, så kan støj i sidste ende være det, der gør, at en medarbejder f.eks. udvikler tinnitus, eller dagligt har gener i form af hovedpine. Hos junair har de en lang tradition for at udvikle støjsvage produkter. Junair leverer vel nok laveste støjniveauer der findes. Faktisk har de kompressorer, der har helt ned til 40 db, hvilket er lavt nok til, at man kan stå ved siden af og føre en samtale. De støjsvage produkter er oplagte de steder, hvor man er nødt til at have kompressoren stående fremme f.eks. hos en tandlæge.

Junair – kompressorer du kan have stående fremme

Kompressorer kan normalt være så store, at den eneste mulighed man har, for at have dem i sin produktion, er at indrette specielle rum, hvor de kan stå. Det kan imidlertid være svært, hvis man f.eks. er tandlæge som tidligere nævnt, eller hvis man arbejder på et lille kontor eller i et laboratorie. Junair leverer kompressorer, som er så små, at de kan stå fremme. Deres bredde og højde er ikke større, end at de f.eks. kan stå under et bord eller i et lille skab. Det er oplagt da de samtidigt har en lav støjniveau som tidligere nævnt. Junairs kompressorer bliver altså dermed mere anvendelige end andre kompressorer, da man ikke skal have store rum for at opbevare dem.